Home > Over ons

Over ons

Enthousiast, ervaren, technisch, doorzetters, nuchter, in het bezit van een no-nonsense mentaliteit, meedenkend, creatief, spontaan, maar vooral mensen die met beide benen stevig op de grond staan. Het gaat er per slot van rekening niet om dat u een dure oplossing voor uw daken krijgt, maar één die gewoon perfect werkt en past binnen uw verwachtingen en budget.

Veelzijdig dakadviesbureau

Tegmento is een bouwadviesbureau speciaal voor gemeentes, woningbouwverenigingen, bedrijven, vastgoedorganisaties, scholen, vve’s, etc. Wij adviseren, begeleiden en bemiddelen op het gebied van daken en alles wat met daken te maken heeft. Tegmento wil naast u staan en zo samen met u, met de juiste oplossingen en diensten, bijdragen aan uw succes. In gewoon Nederlands: U kunt zich volledig richten op datgene waar u goed in bent. Maar dan wel in de wetenschap dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de staat van uw dak. Tegmento houdt altijd uw belang voor ogen en waakt ervoor dat u daadwerkelijk krijgt waar u voor tekent.

Sterk in langdurige relaties

We hechten veel waarde aan langdurige relaties. Door als partner samen met onze klanten de juiste oplossingen te realiseren, zijn we geworden tot wie we zijn; betrouwbaar, creatief, meedenkend, efficiënt, flexibel en met een scherp oog voor verandering. We zijn in staat om met onze klanten mee te groeien en hen altijd te voorzien van veilige, betrouwbare en juiste adviezen.

Meer weten? Neem contact met ons op.

“Tegmento houdt altijd uw belang voor ogen en waakt ervoor dat u daadwerkelijk krijgt waar u voor tekent.”