Home > Diensten > Bouwfysisch onderzoek

Bouwfysisch onderzoek

U wilt zekerheid over of een bepaalde dakconstructie de juiste is? Tegmento is ook hierin uw partner en voert alle bouwfysische onderzoeken voor u uit. Bij ons bent u aan het juiste adres om bouwfysische dakproblemen deskundig te laten beoordelen en op te lossen.

Een toepassing van een bouwfysisch onderzoek is bijvoorbeeld het bepalen van de warmteweerstand van het dak. In ons streven naar een duurzamer milieu moeten gebouwen tegenwoordig een steeds betere warmteweerstand hebben. Dit heeft natuurlijk direct gevolgen voor de dakbedekkingsconstructie. Wilt u meer weten over de consequenties hiervan? Neem dan contact met ons op.

Bouwfysische toetsing bij renovatiewerkzaamheden

Ook bij grote renovatiewerkzaamheden is het van belang de dakconstructie bouwfysisch te toetsen. Dergelijke werkzaamheden hebben namelijk gevolgen voor bijvoorbeeld de vochthuishouding in de dakconstructie. Bouwfysisch onderzoek geeft daarnaast extra inzicht bij dakproblemen.

“Wanneer u maar moet hopen dat u ook daadwerkelijk krijgt waar u voor tekent, is een goed gesprek met Tegmento geen overbodige luxe”